Putem online platforme Čini pravu stvar, pokrenuli smo kampanju s ciljem prikupljanja sredstava za nastavak našeg projekta Rastimo, igrajmo se i učimo zajedno.

Donirati i sudjelovati možete i Vi putem linka https://cinipravustvar.hr/udruga/vukovarskileptirici

ili skeniranjem barkoda

NE MOGU DONIRATI NOVAC, KAKO MOGU POMOĆI?

1. IZAZOV

Pozivamo pojedince, škole, tvrtke i ostale zainteresirane da sudjeluju, kreirajući izazov. Izazov može biti na primjer: maraton, prodaja rukotvorina, obroka ili slastica i slično, s ciljem prikupljanja sredstava u zajednički fond ove akcije.

Ukoliko ste zainteresirani za ovakav oblik pomoći, javite nam se na mail ured.vukovarski.leptirici@gmail.com ili putem naše Facebook stranice kako bismo zajedno kreirali izazov.

2. PODIJELITE VIJEST

Puno bi nam značilo ako biste nam pomogli podijeliti ovu priču, kako bi dosegla što veći broj ljudi. Među našim i vašim prijateljima i poznanicima, moguće ima onih koji bi sudjelovali i pomogli ovoj humanitarnoj akciji, stoga podijelite ovaj blog s njima, na svojim društvenim mrežama ili web stranicama.

VIŠE O KAMPANJI

U suradnji s A1 organizirali smo fundraising kampanju koja funkcionira po principu prikupljanja financijskih sredstava u kojem sudjeluje veći broj donatora. Donirati se može i manjom količinom financijskih sredstava, već od 5,00 kn, uplatom putem kartice (online) ili općom uplatnicom.
Uplate su 100% sigurne i pristižu direktno na račun Udruge Vukovarski leptirići.


Više o projektu koji se financira ovim putem možete saznati na linku https://www.vukovarski-leptirici.hr/rastimo-igrajmo-se-i-ucimo-zajedno/ 

Cilj nam je prikupiti financijska sredstva kako bi se projekt nastavio i te kako bismo nastavili pružati podršku djeci, kao i osigurali topli obrok.


Od srca Vam hvala u ime leptirića, njihovih roditelja i skrbnika i cijele Udruge Vukovarski leptirići.