Mjesec nas je dočekao sa izrazito niskim temperaturama ali ne zadugo te smo prve zrake sunca odmah iskoristili i treninge počeli provoditi u dvorištu Udruge. Vježbe za jačanje kralježnice, posture te donjih ekstremiteta provodile su se kroz tjedne veljače. Korisnicima je bio cilj vježbe učiniti što zanimljivijim a posebno vježbe posture kako bi shvatili koliko je ona bitna za zdravlje  te da se pravila pridržavaju svakodnevno u školi, prilikom pisanja domaće zadaće kod kuće, igranja s prijateljima a možda ih se potakne da roditelje/skrbnike upozore na pogreške koje rade prilikom aktivnosti svakodnevnog života. Između ostalog uvijek se našlo vremena za slobodnu igru po želji korisnika (nogomet, graničar, košarka , odbojka). 
Osim Udruge aktivnosti se redovito provode i na bazenima kod naših partnera sportskih objekata Vukovar gdje provodimo integracijske treninge. Svakodnevno nas korisnici iznenađuju voljom i željom za napredak te sa ponosom možemo reći kako među nama imamo nove plivače.  Određeni korisnici izrazito napreduju te upisuju dodatne sate kod naših partnera. Vjerujemo kako će se u ožujku i dalje poboljšati epidemiološka slika te ćemo osim bazena krenuti i u dvoranu kod sportskih objekata.

Za sva dodatna pitanja te prijavu na projekt „Što sve sportom mogu ja“ možete se obratiti voditelju/asistentu sportskih aktivnosti:

Dobro došli. 😊

Zavirite u našu malu sportsku galeriju!

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Comments are disabled.