Na samom početku nove 2021. godine dobili smo radosnu vijest da se možemo vratiti treninzima na bazene kod partnera Sportski objekti Vukovar. Broj korisnika koji su dolazili tijekom siječnja na bazene govori koliko su im plivanje, ronjenje te vodene igre sa prijateljima falili. Osim na bazenima, treninge smo uredno provodili u našoj Udruzi, u opremljenoj dvorani, gdje smo redovno pripremali prostor za rad s djecom. Vježbe snage, koordinacije, balansa te kardiovježbe su aktivnosti koje smo provodili svakodnevno, a vremena za slobodnu igru, po želji djece uvijek se pronašlo. Najpopularniji su i dalje nogomet te graničar, ali korisnici se počinju aktivnije zanimati za neke druge sportove poput tenisa, kuglanja, ali i vaterpola…

Raduje nas napredak naše djece i tijek projekta. Vidi se da kontinuirane sportske aktivnosti dugoročno donose rezultate. Također, upisujemo nove korisnike te se nadamo još većem broju u narednim mjesecima. Podsjećamo da sportski program potiče višestrani psihosomatski razvoj, razvija samopouzdanje, usmjerava na sport (zdravo trošenje energije), upoznaje sa drugim vrstama sporta, a dijete se ujedno druži i socijalizira te omogućuje razvojni ishod.

Za sva dodatna pitanja te prijavu na projekt „Što sve sportom mogu ja“ možete se obratiti voditelju/asistentu sportskih aktivnosti:

Dobro došli. 😊

Zavirite u našu malu sportsku galeriju!

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Comments are disabled.