S ciljem podizanja svijesti hrvatske javnosti, kao i senzibiliziranja iste na stvarne probleme i potrebe djece Hrvatske, Zaklada „Hrvatska za djecu“ ove jeseni, s još više entuzijazma, odlučila je učiniti mali korak velikim, a kojim će vratiti osmijehe na lica djece koja nisu toliko sretna.

Svjesni odricanja, žrtve, nezbrinutosti i bespomoćnosti koju su prošli i prolaze građani grada Vukovara i okolice, usuđujemo se poistovjetiti s činjenicom da neka naša djeca prolaze isto to i slično. Oni su naši maleni hrabri heroji velikih srdaca. Uskraćeni za toplinu, ljubav i brigu, postali su i jesu temeljeni motiv i put kojim Zaklada „Hrvatska za djecu“ radi i djeluje. Pozivamo vas da nam se pridružite i pomognete da zajedno vratimo nadu u bolju i sigurniju budućnost djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Vukovarsko-srijemskoj županiji, kao i djece diljem Republike Hrvatske. U surovoj i okrutnoj stvarnosti probudimo im, barem na trenutak, tračak nade i ocrtajmo put kojim će mali koraci postati veliki, a ukradeno djetinjstvo biti sretno i bezbrižno. S veseljem i nestrpljenjem vas očekujemo u Vukovaru, u Ulica J.J. Strossmayera, ispred Robne kuće „Velepromet“.

Dobivenom slikovnicom, u kojoj je crtež djeteta, odnosno naslikana njegova želja,postaje se sponzor djetetu u ispunjavanju njegove želje, odnosno kupnje željene igračke.

zaklada

Comments are disabled.