Podrška u sklopu projekta se nastavlja! U prethodnim mjesecima uz pomoć asistivne tehnologije koju smo osigurali sredstvima projekta djeca imaju prilike učiti uz prilagođene metode i oblike rada, ovisno o poteškoći koju imaju. Tako npr. djeca prvog razreda kao i djeca kojima je teško zapamtiti abecedu ili imaju jezično-govorne teškoće uz pomoć interaktivnog zida imaju priliku učiti slova i vježbati njihov izgovor. Također, uz pomoć tableta, softvera i aplikacija koje smo osigurali korisnici su u mogućnosti učiti osnovne vještine kao što su čitanje, pisanje, zbrajanje, razlikovanje boja i oblika. Vježbe koncentracije, produljenja pažnje i usmjerenosti na zadatak naša su svakodnevica.

Interaktivni monitor naš je veliki pomoćnik uz kojeg također učimo i napredujemo kroz prezentacije, filmove, interaktivne igre, natjecanja, glazbu i ples.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 458.086,13 kn, od čega 85% (389.373,21 kn) sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a 15% ( 68.712,92 kn) sufinancira Republika Hrvatska iz sredstava Državnog proračuna.

Comments are disabled.