Konferencija o potpomognutoj komunikaciji i asistivnoj tehnologiji i naravno LEPTIRIĆI 🙂❤️
ATAAC Konferencija – Konferencija o naprednoj tehnologiji za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.
U organizaciji Tehničkog fakulteta Rijeka, E-glasa te Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta Zagreb održana je ATAAC 2019. u Zagrebu, hotelu Westin od 15. do 17. listopada 2019.
Konferencija se održala pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva zdravstva, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike HrvatskeNiz predavanja održano je kroz tri domene: Obrazovanje, Potpomognuta komunikacija i Rana intervencija. Svojim aktivnim djelovanjem, kompetencijama, rezultatima iscrpnih istraživanja i kreativnim i stručnim idejama obogatili su nas predavači iz Hrvatske, Njemačke, Španjolske,Sjedinjenih Američkih Država…
Konferenciju su popratile tematske diskusije za studente, panel diskusije, prezentacije postera i radionice. Cilj participacije stručnog tima iz Udruge Vukovarski leptirići je upoznavanje s potpomognutom komunikacijom, prikupljanje ideja za rad s djecom i nadograđivanje vlastitih ideja, pronalaženje strategija komunikacije i pristupa za svako dijete individualno.
Na Konferenciji u Zagrebu su bile naše Dajana Marjanović, Viktorija Kovač, Ivana Danilović,Marina Popić i Tina Stojanović.

Comments are disabled.