PROJEKT: RASTIMO I STVARAJMO ZAJEDNO!

DONATOR: GRAD ILOK

PARTNER: OŠ JULIJA BENEŠIĆA ILOK

Cilj projekta je osigurati kvalitetnije uvjete podrške za psihofizički razvoj i socijalnu uključenost djece grada Iloka s posebnim naglaskom na djecu s teškoćama u razvoju i teškoćama u učenju te na djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, udomiteljskih te iz disfunkcionalnih obitelji. Uvođenjem dodatnih radionica izvan škole i novih programa baziranih na potrebama djece, jačanjem kapaciteta partnera, međusobnom suradnjom i razmjenom znanja, praćenjem uspješnosti projekta i planiranjem nastavka osigurat ćemo dugoročno ostvarenje općeg cilja Poziva – razvoj lokalne zajednice.

Ovim projektom želimo poboljšati društvene i socijalne vještine kod djece s teškoćama u razvoju i zdrave djece s ciljem lakšeg učenja, integracije i u konačnici uspješnijeg obrazovanja.

Provedbom posebno osmišljenih radionica djeca s teškoćama dobit će dodatnu neophodnu podršku te će lakše savladati potrebno gradivo, različite izazove i vještine, a samim time nastavnici će lakše obavljati svoj posao uz dodatnu podršku i individualni rad djece s teškoćama u razvoju.

S djecom će raditi edukacijski rehabilitator, a za sve dodatne informacije i dogovor oko termina javiti se našoj dopredsjednici Željki Toth 0992196228.

Comments are disabled.