Udruženje roditelja dece sa teškoćama u razvoju “Vukovarsaki leptirići” u okviru projekta “Roditeljstvo nije lako – podrška je potrebna svakako!” provodi radionice “Da je roditelj biti lako, roditelj bi bio svatko!”.

 Ovaj projekat je zamišljen kako bi se pružila podrška roditeljima dece s teškoćama u razvoju jer su inače sve podrške usmerene na decu, a roditelje bi trebalo osnažiti za izazove s kojima se svakodnevno susreću. Odlučili smo provesti te radionice kako bi se savetovalo kako se nositi sa situacijama koje im se događaju – navodi psihologinja Majda Joha.

Raspored održavanja radionica biće na Facebook profilu udruženja “Vukovarski leptirići”. Za vreme održavanja radionica roditelji se ne moraju brinuti o tome ko će im čuvati decu jer su osigurali igraonicu za decu roditelja koji učestvuju na radionicama. 

Saznaj više: https://radio-borovo.hr/2022/01/19/psihologinje-udruzenja-vukovarski-leptirici-u-okviru-projekta-roditeljstvo-nije-lako-podrska-je-potrebna-svakako-provode-radionice-podrske-za-roditelje/

Comments are disabled.