Pored toga što smo prinuđeni moliti donacije, apeliramo na nužnost sinergije i planiranja na svim razinama s ciljem prevencije socijalne isključenosti, stigmatizacije i kršenja ljudskih prava osiguranjem podrške organizacijama koje pružaju socijalne usluge u zajednici, posebice u zajednicama kao što je naša u kojima je to za brojne roditelje jedina mogućnost da njihovo dijete bude negdje uključeno i napreduje. 

Podržite nas i budite uz nas na našem putu transformacija, odnosno u našoj borbi za poštivanje osnovnih ljudski prava, u ovom slučaju PRAVA DJETETA! 

Donirati možeš putem sljedeće poveznice: https://www.vukovarski-leptirici.hr/donatori-donacije/ ili skeniraj kod. 

Nema ljepšeg nego kad si nekome vjetar u leđa, kad ga samo podsjetiš na vlastita krila. Nije uvijek potrebno puno od sebe uzeti da bismo drugome puno dali.
Pozivamo sve vas, ljude dobre volje da nam se pridružite u donacijskoj kampanji „Budi moja krila!“
Pomozite nam kako bi Ivan, Marko i Jure imali bolje ocjene iz engleskog, Jana, Ana i Mijo svoje prijatelje, Martina topli obrok, Diana sudjelovala u sportskim aktivnostima.
Vi im možete dati krila!

Donacijom od 25 eura omogućit ćete boravak jednog predškolca dnevno, od 40 eura omogućit ćete boravak dva školarca dnevno, a od 50 eura omogućit ćete rad jednog terapeuta dnevno.

Donirati možete na donacijskoj platformi Čini pravu stvar https://cinipravustvar.hr/udruga/vukovarskileptirici i na stranici Udruge: https://www.vukovarski-leptirici.hr/donatori-donacije/

Budite dio naše priče koja govori o uvažavanju malih čuda i vjerovanju u velika. Prvenstveno govori o nadi!

BUDITE NAŠA KRILA!
HVALA! 

Comments are disabled.