Nema ljepšeg nego kad si nekome vjetar u leđa, kad ga samo podsjetiš na vlastita krila. Nije uvijek potrebno puno od sebe uzeti da bismo drugome puno dali.

Pokrenuli smo donacijsku kampanju za djecu u našem poludnevnom boravku „Rastimo, igrajmo se i učimo zajedno“, u kojem djeci s teškoćama i djeci u riziku pružamo nova znanja i vještine, druženje i igre te korisno i smisleno provođenje slobodnog

vremena, osmišljene aktivnosti te ukusan i zdrav topli obrok.

To je besplatna usluga koju svakodnevno koristi 40ero djece iz Vukovara, koja su nakon pružene podrške već pokazala znatne rezultate i napredak.

Za dva mjeseca podrška ovoj djeci završava jer novih natječaja i projekata iz kojih možemo financirati ove aktivnosti nema. Ne želimo ostaviti našu djecu već na početku puta i pokazati im da su sami. Želimo ih čvrsto držati za ruke i pokazati da imaju podršku na svom putu odrastanja.

Pozivamo sve vas, ljude dobre volje da nam se pridružite u donacijskoj kampanji „Budi moja krila!“.

Pomozite nam kako bi Ivan imao bolje ocjene, Marko imao svoje prijatelje i nakon škole, Martina topli obrok, Diana sudjelovala u sportskim aktivnostima.

Vi im možete dati krila!

Donacijom od 50,00 kuna omogućit ćete boravak jednog predškolca dnevno, od 150,00 kuna omogućit ćete boravak dva školarca dnevno i topli obrok za njih, a od 325,00 kuna omogućit ćete rad jednog terapeuta dnevno.

Donirati možete na donacijskoj platformi Čini pravu stvar https://cinipravustvar.hr/udruga/vukovarskileptirici

te na stranici Udruge: https://www.vukovarski-leptirici.hr/donatori-donacije/

Budite dio naše priče koja govori o uvažavanju malih čuda i vjerovanju u velika. Prvenstveno govori o nadi!

BUDITE NAŠA KRILA!

HVALA! ❤️

Comments are disabled.