Projekt Tomatis- glazbom do kvalitetnijeg obrazovanja bliži se svom kraju, stoga smo proveli edukaciju za stručnjake partnerske organizacije OŠ Blage Zadre u sklopu koje smo im približili samu metodu, rad uređaja, tko su korisnici i koji su očekivani rezultati.

 Sudionici su imali prilike i za iskustveni dio edukacije u sklopu kojeg su koristili Tomatis slušalice, imali su priliku osjetiti kako se zvuk širi putem koštane provodljivosti i kakav je osjećaj slušati filtrirane zvuke Mozartove glazbe i gregorijanskih napjeva.

Podijelili smo svoje znanje i iskustvo, otvoreno razgovarali sa stručnjacima o problemima s kojima se susrećemo, kao i o problemima s kojima se oni susreću u svakodnevnom radu.

Na posljetku učvrstili smo naše partnerstvo s nadom za novom suradnjom u budućnosti na projektu istog ili sličnog sadržaja. 

Nakon edukacije održali smo i okrugli stol na koji su pozvani i roditelji da podijele svoje iskustvo, rezultate i promjene koje su vidjeli na svojoj djeci nakon korištenja Tomatis metode i na koji je način ona poboljšala svakodnevni život njihove djece.

Na samom kraju projekta roditelji su zadovoljni postignutim rezultatima, a mi smo zadovoljni našim projektnim rezultatima 

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja

Comments are disabled.