PROJEK: Tomatis- auditivna neurosenzorna stimulacija

DONATOR: Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Još jedan uspješan projekt približava se kraju!

24.08.2023. održan je okrugli stol u Hotelu Lav. Roditelji djece koja su sudjelovala u projektu imali su priliku podijeliti svoje iskustvo i napredak djece, roditelji koji su zainteresirani za sudjelovanje imali su priliku čuti iz prve ruke što mogu očekivati, a za sva pitanja, putem Zoom aplikacije bila je tu naša Tomatis praktičarka Maša Čiča.

Tomatis praktičarka održala je informativni govor u kojem je roditeljima približila kompletan način funkcioniranja Tomatis metode te na vrlo profesionalan način objasnila teškoće i način na koji Tomatis pomaže svim svojim korisnicima. Uz podjelu iskustava imali smo prilike i za evaluaciju projekta i rezultata.

Na okruglom stolu sudjelovali su i djelatnici na projektu te volonteri koji su podržali projektne aktivnosti. Nakon održanog okruglog stola održan je mali domjenak za sve prisutne.

Svi znamo kako se uz hranu i piće ljudi najviše i povežu, u opuštenoj atmosferi imali smo prilike postaviti dodatnih pitanja, ali i podijeliti svoja mišljenja, stavove i ideje.

Comments are disabled.