DONATOR: Europski socijalni fond i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

Projekt SUPPORT našoj djeci osigurao je 18 mjeseci psihološke podrške, socijalizaciju, različite kreativne i razvojne aktivnosti.

Projekt smo uspješno priveli kraju, ali ćemo svim silama nastaviti raditi na nastavku provedbe aktivnosti.

Proveli smo evaluaciju projektnih aktivnosti, a rezultati su bili odlični, na obostrano zadovoljstvo! Kroz psihološku podršku djece predškolske i školske dobi, ostvarili smo zapažene pozitivne ishode na njihov razvoj.

Osim pružanja stručne psihološke pomoći, kroz kreativne aktivnosti djeca su dobila mogućnost izražavanja vlastite kreativnosti i razvijanja umjetničkih vještina. Socijalizacija je postala prirodan dio njihovog svakodnevnog života, omogućavajući im kvalitetnu interakciju s vršnjacima i izgradnju važnih socijalnih vještina. Pomoć u učenju bila je prilagođena njihovim individualnim potrebama, što je rezultiralo poboljšanom akademskom uspješnošću. Slobodno strukturirano vrijeme postalo je prilika za istraživanje, igru i otkrivanje novih interesa. Dodatne zanimljive aktivnosti dodatno su obogatile njihovu svakodnevicu, pružajući im dodatne prilike za rast i razvoj.

Ovi pozitivni ishodi svjedoče o važnosti i učinkovitosti prilagođenih psiholoških intervencija u podršci razvoju djece s teškoćama.

Comments are disabled.