PROJEKT: Tomatis – auditivna neurosenzorna stimulacija

DONATOR: MInistarstvo znanosti i obrazovanju

PARTNER: OŠ Blage Zadre, Vukovar

Tomatis metoda, poznata po svojoj inovativnoj tehnici slušanja, koja potiče neurosenzornu stimulaciju, pružila je izvanredne rezultate kod većine uključene djece tijekom ovih 10 mjeseci, koliko je projekt trajao. Kroz predan rad i suradnju našeg stručnog tima, roditelja i djece, svjedočili smo transformaciji naših malih sudionika.

Ponosno dijelimo rezultate koje su roditelji primijetili kod svoje djece nakon sudjelovanja u ovom projektu:

Poboljšana komunikacija:

Djeca su pokazala znatno poboljšane vještine verbalne i neverbalne komunikacije. Njihova sposobnost izražavanja misli i osjećaja znatno se proširila, otvarajući im nove mogućnosti za izražavanje i razumijevanje.

Povećano samopouzdanje:

Mnogi roditelji primijetili su kako se njihova djeca osjećaju sigurnije u provođenju određenih zadataka. Kroz razvoj senzorne svjesnosti i integracije, djeca su postala svjesnija svojih tijela i sposobnosti, što je rezultiralo većim samopouzdanjem.

Poboljšane kognitivne vještine: Sudjelovanje u projektu potaknulo je razvoj kognitivnih vještina poput pažnje, koncentracije i analitičkog razmišljanja. Djeca su postigla značajan napredak.

Socijalizacija:

Djeca su se bolje integrirala u društvene situacije i razvila dublje i kvalitetnije odnose s vršnjacima. Empatija i razumijevanje također su se povećali.

Ovaj projekt ne bi bio moguć bez predanosti i podrške svih uključenih dionika – roditelja, djece, stručnjaka i partnera.

Hvala vam na vašem neumornom trudu i vjerovanju u ovu metodu. Raduje nas što smo zajedno stvorili pozitivne promjene koje će trajati cijeli život.

Comments are disabled.