Djelatnici Udruge Vukovarski leptirići sudjelovali su na Sajmu EU projekata grada Vukovara. Događaj je organizirala Vukovarska razvojna agencija (VURA).

Osim prilike da građanima grada  Vukovara približimo projektne aktivnosti naše organizacije financirane sredstvima Europske unije, imali smo i prilike za refleksiju na aktivnosti i rezultate koje je Udruga postigla u posljednjih nekoliko godina.

Prisjetili smo se projekata: Rastimo, igrajmo se i učimo zajedno!- program poludnevnog boravka za djecu Vukovara, za čije se aktivnosti i danas borimo kroz razne kampanje kako bi naši mali i sada malo stariji leptirići imali svakodnevnu podršku, igraonicu u jutarnjim satima, aktivnosti u koje je uključen i naš terapijski pas Black, podršku u učenju, sudjelovanje u društveno- kulturnim sadržajima, poticanje na inkluziju i uključenost u svakodnevne aktivnosti u našem gradu, strukturirano slobodno vrijeme i druge važne stavke za odrastanje svakog djeteta!, projekta “Što sve sportom mogu ja!” i Društveni centar IN – mreža podrške za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom grada Vukovara, projekt kojim smo korisnicima približili društveno-kulturne sadržaje te igraonicu u popodnevnim satima.

Imali smo priliku i predstaviti aktivnosti našeg projekta SUPPORT- izgradnja kapaciteta OCD-a za rad s djecom i mladima s teškoćama u kriznim situacijama, a koje su trenutno u tijeku.

Sajam je bio divna prilika za našu Udrugu da se uz promociju prisjetimo i dosadašnjih postignuća te zahvalimo još jednom svima koji svakodnevno našim leptirićima daju krila!

Comments are disabled.