DONATOR: Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Uho je povezano s tri četvrtine najvažnijih živaca nervnog sustava u mozgu što čini uho jednim od najvažnijih organa ljudskog tijela. Primanjem signala kroz uho tijelo dobiva poticaj za pokret, govor, razmišljanje, osjećaj smirenosti ili uznemirenosti, ravnotežu i koordinaciju pokreta.

Slušanjem Tomatis® metode ljudski organizam prima pozitivne poticaje za oporavak oštećenih nervnih živaca u mozgu, kao i produbljivanje i povećavanje funkcija zdravih živaca u mozgu. Upravo iz ovih razloga kod korisnika koji se uključuju u Tomatis® metodu dolazi do pojavljivanja prvih riječi, govora, razvoja komunikacijskih vještina, poboljšanje motorike i motoričkih funkcija, poboljšanje ravnoteže i stabilnosti, povećana pokretljivost i drugih funkcija važnih za poboljšanje kvalitete života.

Cijena Tomatis® metode iznosi i do 55€ po ciklusu u trajanju od 14 dana, zahvaljujući financiranju projekta Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske naši korisnici Tomatis® metodu imaju potpuno besplatno! Tomatis® metodu provode visoko obrazovani djelatnici naše Udruge čime osiguravamo kvalitetu provedene usluge. Nastavit ćemo raditi na tome da Tomatis® metoda u našoj organizaciji ostane besplatna za sve naše korisnike.

Comments are disabled.