U okviru projekta Što sve sportom mogu ja!, u mjesecu studenom, sve aktivnosti smo provodili u dvorani Udruge zbog loših vremenskih uvjeta te u dvorani i na bazenima kod partnera Sportski objekti Vukovar. Broj korisnika zbog epidemiološke situacije bolji je nego prošli mjesec, ali i dalje bez punog kapaciteta. Raduje nas što korisnici, unatoč situaciji, iskazuju volju za sportom!

Cilj mjeseca bio je ojačati cijelo tijelo kroz vježbe snage te poboljšati koordinaciju i balans kako bi zima prošla sa što manje ozljeda prilikom hoda preko leda i snijega. Vježbe su uključivale razne poligone te razne elemente poligona. Čučnjevi, sklekovi, penjanje na švedske ljestve, hodanje po uskoj klupi nogom ispred noge neke su od klasičnih vježbi koje smo primjenjivali.
Osim uobičajenih treninga, ovog mjeseca, Aktivni leptirići dali su sportski doprinos humanitarnoj akciji kroz sudjelovanje na virtualnoj humanitarnoj utrci Vukovaru sa srcem.


Za sva dodatna pitanja te prijavu djece na projekt Što sve sportom mogu ja! možete se obratiti voditeljima sportskih aktivnosti:

  • Ivan Filić; ivanfilic9@gmail.com / 0916042934
  • Antonio Bučević-Keran; antoniokeran@gmail.com / 0998441310

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Zavirite u našu malu sportsku galeriju!

Comments are disabled.