U okviru projekta Što sve sportom mogu ja! Udruga Vukovarski leptirići nastavila je organizirati javna sportska događanja sa ciljem promocije projekta, važnosti bavljenja sportom te širenje svijesti o važnosti integracije. Dana 11. lipnja 2021. realizirali smo suradničke sportske aktivnosti sa DV Vukovar 2 (grupe Kaktusi i Zvezdice) te sa Podružnicom Udruge Breza Vukovar. 

Na trenutak nas je kiša potjerala u dvoranu vrtića, ali i tamo smo nastavili biti pravi hrabri natjecatelji. Nakon zagrijavanja, snage smo odmjeravali potezanjem užeta (i to nekoliko puta, jer nam se svidjelo 😊) te štafeta „tko će brže“. Dok je jedna grupa vrtića bila na natjecateljskom terenu druga grupa je sa klupa ohrabrivala navijanjem – žutiiiii/zeleniiii 😉

Potom smo se uputili na otvoreno igralište kod Olajnice Vukovar kako bismo se sportski družili sa korisnicima Udruge. Tamo smo se isto zagrijali, potezali uže, otrčali štafetu i upustili se u nogometno natjecanje – upravo ususret današnjem otvaranju europskog nogometnog prvenstva. 

Svaki sudionik je kao nagradu za sudjelovanje dobio medalju i pehare te su se počastili sokićima, voćem i ukusnim fornetama. Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju i suradnji! 😊 Bio je ovo uspješan, zadovoljan i produktivan sportski dan! 

Pozivamo vas da se uključite u projekt Što sve sportom mogu ja!, jer vas čeka dobro društvo te sportska pozitivna energija! Više info o projektu na: https://www.vukovarski-leptirici.hr/sto-sve-sportom-mogu-ja/

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Comments are disabled.