dav


Dodana vrijednost ovog projekta očituje se ujedno u već uspostavljenom civilno – javnom partnerstvu koje će provedbom projekta biti unaprijeđeno i ojačano. Grad Vukovar – partner na projektu prepoznao je značaj naših Udruga kao velikih pokretača zajednice te nam pruža stalnu podršku. Od 2018. godine prostor bivšeg vrtića, danas Javna ustanova za društvene djelatnosti, dan je na korištenje prijaviteljima ovog Poziva. Sve tri Udruge i Grad aktivno planiraju daljnja ulaganja u ovaj prostor i nove zajedničke aktivnosti s ciljem osiguranja njegove pune korisnosti za opće dobro. 

Udruge već  nekoliko  godina ulažu  vlastita sredstva u održavanje ovog javnog prostora u kojem djelujemo i time spriječavamo njegovo propadanje  te ga u isto vrijeme stavljamo u funkciju zajednice i potrebe istoj.

Kroz ovaj projekt nastavili smo ulagati i uljepšavati našu radnu sredinu. Na samom početku provedbe projekta, naše kabinete osvježili smo veselim i šarenim trakastim zavjesama. Sada će nam biti ljepše, ugodnije, imamo zaštitu od sunca, ali i toplinu cjelokupnog prostora zbog šarenila, toplih i veselih boja.


Sada nastavljamo dalje s novim radnim pobjedama…

Comments are disabled.