Centar zdravlja VAGA (Danijela Periš- ZIN member) u suradnji s Plesnim klubom Kick (Maja Matiša- ZIN member, Ivan Lazić) organizirali su Zumbathon® – humanitarni Zumba® Masterclass za udrugu Vukovarski leptirići

Cilj je prikupiti sredstva dostatna barem za jedan mjesec terapije za djecu s poteškoćama u razvoju koja svoju terapiju ne mogu ostvariti putem javnih zdravstvenih ustanova. Zato u udruzi Vukovarski leptirići mogu dobiti potrebnu skrb, međutim nedostaju sredstva za plaćanje stručnjaka koji te terapije provode.

Stoga smo se udružili kako bi svojim malim doprinosom pomogli da se terapija koja je od iznimne važnosti za djecu u fazi intenzivnog rasta i razvoja može kontinuirano odvijati. Trenutačno u udruzi pružaju pomoć rehabilitacije i socijalnog uključivanja oko stotinjak djece s poteškoćama u razvoju iz cijele istočne regije.

Uključite se i vi uplatom donacije na posebno otvoren žiro račun koji je aktivan još 60 dana (IBAN: HR16 2407000 – 1500317680 OTP banka).

Hvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovoj humanitarnoj akciji, i jedan lajk puno znači, ne košta i ne boli 🙂

Veliko hvala <3 licenciranim instruktorima koji su se uključili u Zumbathon® za Vukovarske leptiriće:

Iz Osijeka: Slađana Pandžić, Mia Varesanovic Nemet, Dunja Habjanić, Elvira Ćosić Ex Kućan. Iz Vinkovaca:Jelena Mravlincic i Ivan-Roko Jurić.z Belog Manastira:Kristina Esme Krušelj.

Poznati osječki dvojac Filip Lazeta Prika- majstor od zvuka i tata Dubravko Lazeta, zahvaljujemo što su odvojili subotnje popodne i odradili odličan posao i pobrinuli se da zvuk bude savršen 🙂

Zahvaljujemo roditeljima Vukovarski leptirići i Viktoriji Matin, predsjednici udruge, koji su došli zajedno sa svojom djecom, iako nije bilo jednostavno stajati dva sata s djecom koja nisu navikla na glasnu glazbu i puno ljudi, ali svaka čast i vama i njima što ste izdržali do kraja.

zumba

Comments are disabled.